Onderwijsinstellingen

Prove2Move groeit

Steeds meer ROC’s en niet bekostigde onderwijsinstellingen kiezen voor de examenproducten van Prove2Move. Begrijpelijk. Onze examenopdrachten hebben hun effectiviteit en kwaliteit ruimschoots bewezen. Zowel de ROC’s als de BPV-instellingen kunnen er goed mee uit de voeten. Wil je zien wie er allemaal mee werken?

Hieronder laten we een aantal klanten aan het woord over hun ervaringen met onze examenproducten.

“Ga op zoek naar de best passende examens voor Zorg & welzijn. Koop ze in, tenzij jullie zelf betere examens kunnen maken. Klik hier voor het gesprek met Hans Voerman en Jacqueline Karsten.

 

 

 


 

Ronaut is teamleider bij het college Welzijn van Scalda in Goes en Terneuzen. Hij houdt zich met name bezig met volwassenenonderwijs. Scalda ontstond ruim drie jaar geleden uit een fusie tussen ROC Zeeland en ROC Westerschelde. “Samen zijn we nu één ROC voor heel Zeeland,” zegt hij. Klik hier voor meer.

 


“Ik wil best iets vertellen over het keuzeproces, hoe het is verlopen, waar we speciaal op hebben gelet en wat de doorslag gaf bij het kiezen van een examen voor onze opleiding Onderwijsassistent Muziek,” zei Bonnie Plas-Koopmans. Klik hier voor haar verhaal, dat interessant is voor iedereen die een zorgvuldig afgewogen keuze wil maken bij de inkoop van examens.