De nieuwe website staat voor u klaar

Met enige trots kunnen we u melden dat onze nieuwe website klaar is voor gebruik. Over wat daar nieuw aan is en wat we onveranderd hebben gelaten praten we met Brunel Kuilder, die een belangrijke rol in het vernieuwingsproces speelt.

Brunel: “Voordat we besloten een volkomen nieuwe website te bouwen hebben we gekeken hoe onze relaties de bestaande site gebruiken. Daarnaast hebben we de meest gestelde vragen over de website geanalyseerd. Op die manier kregen we duidelijk hoe we met onze nieuwe website het gebruikersgemak konden verbeteren.”

Dit is nieuw

“Veel klanten willen onze examens gemakkelijk kunnen inzien. Anderen willen meer weten over de examens of zijn op zoek naar informatie over deKennistoetsenbank of de Training voor beoordelaars. De routes naar die informatie zijn op de nieuwe website een stuk eenvoudiger. Daarbij helpt het de websitebezoeker dat alle onderdelen, inclusief de examens en de keuzedelen, herkenbaar zijn aan de illustraties die we in de examenmappen gebruiken. Geheel nieuw is het deel dat gaat over deKennistoetsenbank. Met weinig tekst en veel informatieve filmpjes ziet iedereen snel wat de voordelen zijn van samenwerking met deKennistoetsenbank.”

Dit is niet veranderd

“Het online bestellen van examenmappen was al heel eenvoudig. Bovendien loopt het bestellen soepel. Dus daar hebben we niets aan veranderd. Dat geldt trouwens ook voor de Training voor beoordelaars. Het aanmelden hebben we de afgelopen jaren digitaal gestroomlijnd tot volle tevredenheid van de deelnemers. Daarom hebben we ook dat ongemoeid gelaten.”

Het is als met je kledingkast

“Op de ‘oude’ website stond nogal wat achterhaalde informatie. Die hebben we geactualiseerd of verwijderd. Het is net als met je kledingkast, zegt Brunel. Die moet je af en toe ook opschonen om je favoriete kleren makkelijk te kunnen vinden.”

Klik hier om naar de homepage te gaan.

 

 

Terug naar overzicht